NM på ski del 2 Tolga

NM på ski del 2 Tolga

~Posten fra NM komiteen viser vår rolle i ett av våre markedsområder~

Vi som er på nett ofte eller en gang i blant, får jo tilbud om finansiering av diverse drømmer. Og påminnelser om hvor lurt det er å ofte sjekke vilkår hos egen bankforbindelse. For kanskje kan man spare noen kroner på å bytte. Kanskje det.

Velger å snu litt på det. Hva er den alternative banken villig å gi tilbake? I form av støtte til lokale formål? I form av tid til en prat og å finne løsninger? Hvor tilgjengelig er den alternative banken hvis hverdagen endres drastisk?

Enn å gå ut etter et møte i banken med et smil om munnen. Ikke fordi det plutselig eller magisk var velfylte konti, men fordi en blir møtt med vennlighet, interesse, respekt og løsninger. Det er verd en hel del.

Det er også verd en hel del å ha en lokal støttespiller for frivilligheten, enten det er idrett, kulturliv, eller andre frivillige og allmennyttige formål. En støttespiller som disker opp med frokost til hele bygda en dag under #Olsok_i_Tolga. Som på eget initiativ, bruker lokale krefter og i hemmelighet får spesiallaget ordførerkjede med særpreg, for å avløse det godt brukte kubandet med skilt som gjorde jobben. Som gjorde det mulig for skolemusikken å delta i 17. mai toget på Karl Johans da korpset rundet 50 år. Som støtter idretten lokalt bredt, fast og ekstra når det trengs - som når ei løypemaskin kneler, for stadionområder og #Hamran, for å få til kunstgrasbane, og mye mye mer.

Denne støttespilleren er ingen ringere enn sterke, lille, solide og tvers gjennom gode #TolgaOs_Sparebank #TOS med lokal forankring og kunder over hele landet.

Tenker at også neste gang noen frister med renter og vilkår, så blir det balansert av - "det høres bra, men hva vil dere bidra med lokalt, her jeg/vi bor?"

- Da er valget gjerne ganske enkelt

Dyrke * Lokal * Styrke

#skiNM2023_del2

#skiNM2023_del2_utøver

#skiNM2023_del2_tilskuer

#skiNM2023_del2_dugnad

#skiNM2023_del2_støttespillere

#skiNM2023_del2_vertskap

#Dyrke_Lokal_Styrke

#Tolga

#Vingelen

#nasjonalparklandsby

#utpåtur